Qualsevol dia, amb qualsevol excusa les cartes de Sikkhona poden donar molt de joc.

 

Porten implícita alguna cosa que fa que a la sala es respiri un ambient màgic i proper.
Un dilluns, en un CEIP molt a prop de Manresa vam fer molta feina. La sessió era una introducció a l’educació emocional i el treball, sense cap mena de dubte, havia de començar movent emocions dins del propi claustre… i així ho vam fer.
Sikkhona va ser el nostre acompanyant perfecte. Les diferents dinàmiques es van anar creuant amb la teoria i en determinats moments ens vam deixar seduir per les cartes, recolzant-nos en elles per cercar noves respostes.
Vam fer diferents dinàmiques amb elles però la que recordo, i crec que ells també, amb més intensitat va ser el diàleg silenciós que vam compartir reflexionant sobre les emocions que habiten en les seves aules. Era gairebé l’hora de plegar però tinc gravada la imatge de tots nosaltres abocats sobre la gran taula de la sala de mestres observant amb un silenci proper els diàlegs que fluien sense paraules…
La setmana vinent ens tornem a veure i les cartes em tornaran a acompanyar. Estic segura que trobarem noves oportunitats en les que Sikkhona facilitarà el diàleg visible de les emocions.

Leave A Comment